آشنایی با عوامل موثر در ایمنی کاشت پروتز سینه قبل از بارداری و شیردهی
امروزه کاشت پروتز سینه به یکی از رایج ترین روش های جراحی پلاستیک تبدیل شده است. بسیاری از زنان به دلایل مختلفی از جمله بیماری و یا برای دستیابی به زیبایی بیشتر تصمیم به عمل جراحی پلاستیک برای بازسازی بافت سینه می گیرند. اما نکاتی وجود دارد که باید در مورد کاشت پروتز سینه قبل از بارداری بدانید. گاهی اوقات ممکن است منجر به عفونت پروتز سینه بشود پس با ادامه مطلب با ما همراه باشید.
به غیر از اینکه باید بدانید چرا و به چه دلایلی شما نیاز به این نوع عمل جراحی دارید، مهم تر این است که بدانید چه زمانی برای انجام کاشت پروتز مناسب تر است. بسیاری از بیماران می پرسند که آیا کاشت پروتز پستان قبل از شیردهی بهتر است انجام شود یا اینکه عمل را باید به بعد از زایمان و یا حتی بعد از دوران شیردهی موکول کرد.
به طور کلی، با توجه به شرایط هر بیمار پاسخ به این سوال نیز متفاوت است. باید چندین فاکتور را برای کاشت پروتز پستان قبل از بارداری در نظر بگیریم. بنابراین، اگر می خواهید سینه های خود را حجیم کنید، بهتر است با یک متخصص جراح پلاستیک دکتر مهدیانی مشورت کنید. پزشک می تواند بهترین گزینه های زمانی را با توجه به شرایط فیزیکی و انتظاراتتان برای شما تعیین کند. در اکثر موارد، زنان می توانند در هر زمان که بخواهند، پروتز سینه دریافت کنند. بنابراین اگر می خواهید قبل یا بعد از بچه دار شدن کاشت پروتز را انجام دهید، این انتخاب به عهده شماست.
اما اگر قصد دارید در آینده نزدیک مانند 12 ماه آینده باردار شوید، بهتر است از کاشت پروتز سینه خودداری کنید. این بدان معنا نیست که پروتز خطرات سلامتی برای کودک ایجاد می کند. دلیل آن فقط این است که شما بتوانید رضایت بخش ترین نتایج را از عمل جراحی خود بدست آورید. زیرا در دوران بارداری بدن به دلیل هورمون هایی که در تمام مدت ترشح می شوند دچار تغییرات زیادی می شود که از جمله سینه ها بزرگتر و متورم می شوند. معمولاً پستان تا حدودی از بافت چربی و بافت غده تشکیل شده است، بنابراین هنگامی که بافت پستان رشد می کند، اندازه و شکل پستان می تواند به طرز چشمگیری تغییر کند. از نظر خارجی، نوک سینه ها و آئرولا نیز تغییر می کنند و اغلب از نظر رنگ بزرگتر و تیره می شوند. این تغییرات با ترشح هورمونهای تولید شیر در دوران شیردهی ادامه می یابند و باعث متورم شدن و بزرگ شدن بافت سینه می شوند که می توانند نتایج عمل کاشت پروتز سینه قبل از بارداری را تغییر دهند.
بسیاری از بیماران گزارش كرده اند كه پس از حاملگی پروتز آنها “طبیعی به نظر می رسد”. با این حال پروتز قبل از بارداری معمولاً ظاهر مناسب به سینه بیماران می بخشد اما به دلیل از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست پس از حاملگی، ممکن است از میزان پر بودن در قسمت بالای کاشت کاسته شود. اندازه پروتز پستان و همچنین اندازه سینه شما قبل از عمل نیز عوامل تاثیر گذار در ماندگاری پروتز بعد از بارداری هستند.
از طرف دیگر، اگر قصد دارید در آینده ای دور باردار شوید، می توانید مقدمات جراحی سینه خود را از همان اوایل آغاز کنید. در اینجا فاکتورهای دیگری وجود دارد که باید در مورد پروتز پستان قبل از شیردهی بدانید.
مانند اکثر جراحی ها، بزرگ کردن پستان خطرات خاص خود را دارد. با این وجود، تا زمانی که با پزشک مشورت کنید و یک جراح پلاستیک دارای بورد تخصصی، عمل جراحی را انجام می دهد می توانید اطمینان داشته باشید که روند کاشت پروتز سینه قبل از بارداری تا حد ممکن ایمن تر خواهد شد. بطور کلی پروتز سینه تا زمانی که شما از دستورالعمل پزشک خود پیروی می کنید، ایمن و بی خطر است، به خصوص در مورد مراجعه بعد از عمل برای پیگیری و ویزیت شدن مجدد جدی باشید.
علاوه بر ایمنی پروتز برای بیمار، مطالعات تایید کرده اند که کاشت پروتز سینه پیش از بارداری خطر نقص نوزاد هنگام تولد را چه در دوره حاملگی و چه بعد از زایمان افزایش نمی دهند. هر چند که توصیه نمی شود طی چند هفته پس از جراحی پروتز سینه باردار شوید اما، باردار شدن خیلی زود پس از عمل جراحی معمولا تاثیر منفی بر روی بدن شما یا نتایج جراحی ندارد.
اگر کاشت پروتز سینه قبل از بارداری انجام داده اید کیفیت نتایج عمل ممکن است بعد از زایمان تغییر کند، اما این موضوع به سن بیمار، مدت زمان فاصله ای بین عمل کاشت تا بارداری، نوع بافت سینه و سایر عوامل بستگی دارد. در بیشتر موارد، مادران حتی پس از بارداری و شیردهی از پروتز خود راضی هستند.
عمل جراحی کاشت پروتز سینه قبل از بچه دار شدن احتمال دارد که بتواند بر توانایی سینه ها در تولید شیر تاثیر بگذارند. خوشبختانه، تکنیک های جراحی وجود دارد که از طریق انجام برش های خاص ایمپلنت را طوری قرار می دهند که توانایی تولید شیر از بین نرود.
به هر صورت اگر مصر هستید که پروتز سینه قبل از بارداری استفاده کنید بهتر است که نوع پروتز سالین که حاوی محلول آب نمک است را برگزینید زیرا مطالعات نشان داده که کاشت سیلیکون با افزایش 4.5 برابری در خطر تولد نوزاد مرده همراه بوده، البته هیچ افزایش قابل توجهی در خطر سقط جنین مشاهده نشده است. همچنین خطر ابتلا به ملانوما که یک نوع خطرناک سرطان پوست است، در بیمارانی که ایمپلنت سیلیکون دارند تقریباً چهار برابر بیشتر بوده است. همینطور ارتباط معنی داری بین پروتز سیلیکونی با یک مورد سرطان نادر به نام لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک طی مطالعات علمی کشف شده است.
you're currently offline