عمل زیبائی پروتز سینه یک عمل جراحی با حداقل تهاجم می باشد که از ویژگی های آن می توان به تغییر فورم و یا افزایش حجم سینه اشاره نمود. عمل پروتز سینه طی یک الی دو ساعت همراه با بی هوشی عمومی و با قراردادن ایمپلنتهای ممکنِ استفاده در ناحیه زیر بافت سینه انجام می گردد.
شایان ذکر است که طول عمر ایمپلنت ها بسته به جنس و کیفیت بین 7 تا 12 سال می تواند متفاوت باشد.
شما در صورتی می توانید عملی مطمئن و با خیال آسوده همراه با عوارض کم داشته باشید که عمل پروتز سینه تان را به دست یک پزشک متخصص و البته ماهر بسپارید.
عمل پروتز سینه می تواند این تغییرات را در جهت هدف شما از انجام عمل ایجاد کند:
براساس ، پروتزهای سینه با توجه به میزان برجستگی آنها به سه نوع تقسیم می شوند:
در کل پروتز های سینه با توجه به شکل ظاهری شان به دو نوع تقسیم می شوند:
۱. پروتز سینه گرد
پروتز سینه گرد برای افرادی که خواستار سینه هایی برجسته تر می باشند بسیار مناسب است. از طرفی برای افرادی که خواهان پروتز همراه با بافتی نرم و خوش فرم می باشند، انتخاب بسیار درستی است.
از مزایای پروتز سینه گرد می توان به جراحی اصلاحی و چرخش تکرار شونده پروتز ها اشاره کرد.
٢. پروتز سینه اشکی و یا آناتومیکال
پروتز سینه اشکی برای افرادی مناسب تر است که خواستار سینه ای با ظاهر طبیعی می باشند.
در واقع افرادی که دارای سینه هایی با یرجستگی خیلی کم و بدون شکل می باشند به علاوه بافت نرم سینه شان بسیار کم است و سینه هایشان فاقد تقارن و یا داری نقص ظاهری می باشد، می توانند با کمک از پروتز سینه اشکی ظاهری طبیعی برای سینه های خود به ارمغان آورند.
پروتز های سینه از سه متریال ساخته می شوند که از لحاظ کیفیت کالا تفاوت زیادی ندارند، اما از لحاظ هزینه، راحتی و محل شکاف متفاوت می باشند، سپس پزشک با توجه به شرایط بیمار یکی از آن سه را بر می گزیند.
انواع پروتز سینه به صورت پروتز های سیلیکونی، آّب نمکی و ثابت می باشند که در این قسمت به معرفی آنها می پردازیم:
پروتز سینه آب نمکی
پروتز های آب نمکی دایره شکل بوده و که با آب نمک استریل (سالین) پر شده است. از ویژگی های پروتز سینه آب نمکی جداره ی سیلسکونی و غیر قابل نفوذ آن می باشد که در صورت پاره شدن آن به شکل تخت و صاف در می آید و مایع درون آن جذب بدن می شود، چرا که مایع درون آن به طورطبیعی در بدن وجود دارد، به همین جهت عوارضی ندارد.
مزایا
معایب
پروتز سینه سیلیکونی که دارای ترکیباتی سیلیکونی با ویژگی چسبندگی می باشد که به دلیل امنیت بیشتر و شباهت بیشتر آن به بافت سینه ها، اولین انتخاب خانم ها محسوب می شود.
به علاوه در صورت آسیب رسیدن به پروتز ها، از بین نخواهند رفت، به صورتی که ژل موجود در درون آن ها به لایه های دیگر در فضای اطراف پروتز وارد می شوند.
درصورت انجام عمل پروتز سینه سیلیکونی، باید به طور منظم توسط پزشک جراح خود معاینه شوید.
مزایا
معایب
حداقل سن لازم برای اقدام به عمل جراحی پروتز سینه و استفاده از پروتز های سیلیکونی 22 سال می باشد.
افراد دارای پروتز های سیلیکونی سه سال پس از انجام عمل جراحی پروتز بایستی MRI انجام دهند، به علاوه ممکن است پروتز های سیلیکونی این افراد دچار پارگی شوند، به همین جهت بررسی آن ها هر دو سال یک بار الزامی است.
۳. پروتزهای سینه ثابت
در صورت پارگی پروتز های ثابت، تغییری در ظاهر ایجاد نمی گردد.پروتز های ثابت گرد نیستند و دارای شکل می باشند به صورتی که در قسمت پائین آن برجستگی بیشتری مشاهده می شود.
در پروتز های ثابت به دلیل متراکم بودن سیلیکون ها، سفت تر و بههمین جهت آسیب پذیری شان کمتر خواهد بود. تنها عیب پروتز های ثابت این است که برای قرار گرفتن شان به طور قرینه ملزم به برش های بیشتری بر روی پوست می باشند.
انواع برش برای انجام جراحی پروتز سینه به صورت زیر می باشد:
عمل جراحی پروتز سینه در صورتی عملی ایمن و کم تهاجم محسوب می شود که توسط جراح متخصص و کاردان انجام گردد.
همانطور که میدانید طبیعتا تمامی عمل های جراحی دارای عوارض خاص خود می باشند که در صورت رعایت نکات لازم مربوط به مراقبت های قبل و بعد از عمل می توان تاثیر عوارض را کاهش داد.به همین جهت بهتر است اطلاعات کافی از عوارض احتمالی جراحی پروتز سینه را کسب نمائید.
از برخی عوارض احتمالی پروتز سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در واقع عملهای جراحی پلاستیک به دو دستهی کلی تقسیم می شوند، یکی جراحی بازیابی و دیگری بازسازی سینه می باشد که در دسته اول می گیرد و اغلب برای افراد، پس از سرطان پستان انجام می گیرد.
اما همانطور که میدانید جراحی افزایش حجم سینه، یک جراحی پلاستیک با هدف زیباسازی انجام می گیرد.
بعضی از افراد که به خاطر بیماری و یا دیگر دلایل ناچار به عمل جراحی پروتز سینه می شوند، در ابتدا ممکن است حس مثبتی نداشته باشند اما اغلب پس از گذشت زمان حس بهتری از نتیجه کار پیدا میکنند.
مشخصا همه ی عمل های جراحی عوارضی به همراه خواهند داشت، اما می توان با رعایتِ نکات مربوط به هر عمل جراحی از احتمال عوارض آن کاست.
جالب توجه است که بر اساس تحقیقات در دانشگاه فلوریدا، عمل پروتز سینه در افزایش میزان اعتماد به نفس بانوان تاثیر به سزائی داشته و در نتیجه احساس بهتری نسبت به خود پیدا می کنند.
به علاوه، پس از انجام عمل جراحی پروتز سینه برخی بیماران حس سینهشان کمی کاهش میابد و برخی دیگر آن را به طور کامل از دست می دهند، در مواردی نیز افزایش حس مشاهده شده است. با توجه به همه این ها بدانید که تمام این عوارض بهمرور بهبود پیدا خواهند کرد و بهبودی کامل معمولا ۱۸ ماه پس از عمل حاصل می شود.
you're currently offline